O nama

Proizvodnjom polimernih kompozita bavimo se više od 25 godina. Naše usluge se primarno mogu svrstati u 4 glavne kategorije:

Proizvodnja interijerskih i eksterijerskih obloga za putnička vozila

(tramvaji, vlakovi, autobusi, manja vozila.)

Proizvodnja ventilatorskih lopatica za aksijalne ventilatore promjera 800mm do 8000mm

Proizvodnjom lopatica od polimernih kompozita bavimo se više od 25 godina te smo u tom periodu stvorili lepezu od tridesetak raznih tipova lopatica za aksijalne ventilatore. Ujedno izrađujemo lopatice prema posebnim zahtjevima otpornosti na kemikalije, elektrovodljivosti, te prema originalnim modelima ili crtežima ukoliko Vaše potrebe ne možemo zadovoljiti postojećim modelima.

Ostali ventilatori

  • centrifugalni
  • krovnih
  • specijalni ventilatori

Kompletna usluga pri izradi novog proizvoda koja uključuje:

izradu 3d modela u 3d modeling software-u, izradu modela na cnc glodalici, dorada modela prema zahtjevu kupca, izrada poliesterskih, vinilesterskih i epoksidnih alata (kalupa) prema modelu, serijska proizvodnja.

Stalni smo dobavljači za potrebe: INA-e, Ziegler d.o.o, Končar d.d, Hrvatske brodogradnje, Elektroprivrede Bosne i Hercegovine i drugih.

Tijekom 90-tih godina postajemo stalan dobavljač interijerskih i eksterijerskih obloga putničkih vozila za Končar električna vozila, te se naše obloge mogu naći u više od 150 lokomotiva za potrebe Hrvatskih, Željeznica, ŽF Bih, JŽ, željeznica Bugarske,Turske, Makedonije i drugih. Naše obloge se nalaze u 140 niskopodnih tramvaja iz serije TMK 2210, te 10-tak tramvaja iz prve serije TMK2100. Također smo opremili interijer novog Kočarovog EMV vlaka.

Tijekom ovih godina izradili smo velik broj raznih proizvoda iz polimernih kopozita koje je teže kategorizirati jer se radi o specijalnim zahtjevima kupaca, ali naše uvjerenje je da možemo izraditi bilo koji proizvod u bilo kojoj kombinaciji polimernih kompozitnih materijala.

 

Ostali prozivodi od polimernih kompozita, popravci gotovih proizvoda, prema upitu.


 
Top
Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće. Prihvaćam kolačiće s ove stranice.